Menü
Kosár

Rózsafánk sütő szett

Rózsafánk sütő szett
Rózsafánk sütő szett
Rózsafánk sütő szett
Rózsafánk sütő szett
Készlethiány
Rózsafánk sütő szett
Rózsafánk sütő szett
Rózsafánk sütő szett
Rózsafánk sütő szett
Rózsafánk sütő szett
  • Készlet: Készlethiány
  • Cikkszám: ITAPIR12963
  • Súly: 0.30kg
1 690 Ft
Nettó ár: 1 331 Ft

Anyaga: alumínium, fa
Tartalma: 1 db nyél, 4 db különböző forma (virág, csillag, pillangó, négylevelű lóhere)
Mérete: 26,5 cm hosszú a nyél, a formák 7-8 cm átmérőjűek
Bruttó súlya: 151 g
Nettó súlya: 113 g
Használata: használat előtt a használni kívánt sütőformát illessze a nyélre.

Egyéb elnevezései: rózsafánk készítő, rózsafánk sütőforma, nyeles virágfánk készítő sütő forma, boldogi nagyrózsa sütőforma.

Fánk recept ajánlat kb 40 darabhoz:
- hozzávalók: 0,5 liter tej, 5 db tojás, 3 ek. cukor, 1 csipet só, 1 késhegynyi szódabikarbóna, 20 dkg finomliszt, 5 dl napraforgó olaj a sütéshez, 2 ek porcukor a szóráshoz
- elkészítése: A tojásokat tálba ütjük, és összekeverjük a cukorral. Apránként hozzáadjuk a tejet, és annyi lisztet, hogy palacsintatészta sűrűségű masszát kapjunk. Plusz a sót és a szódabikarbónát is hozzákeverjük. A lisztet szűrőn átszűrjük, hogy ne legyen csomós. Serpenyőbe olajat öntünk, felmelegítjük, a sütőformát belehelyezzük. Mikor már minden felforrósodott, akkor a formát belemártjuk a tésztába, majd a forró olajba visszahelyezzük. Vigyázzunk, hogy ne merüljön bele, mert akkor sütés után nem jön le a formáról a sütemény (2-3 mm-t hagyjunk szabadon a tetején). Hirtelen átsül, kb 30 másodperc alatt. A megsült tésztát az olajból kiemeljük, egy tálca felett megrázogatjuk, és tálcára helyezzük. Amikor az összes fánk kisült, porcukorral gazdagon megszórva kínáljuk.

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.